Ljust och fräscht med innerdörrar i glas

Om du vill förnya ditt hem utan att behöva riva ut inredningen och leva i byggdamm i flera månader finns det flera enkla sätt. Genom att planera smart och måla om och rensa ut onödiga prylar samt byta ut några av innerdörrarna kommer ditt hem inom kort att kännas ljust och fräscht.

Enkla och billiga knep som förnyar ditt hem

Börja med att fundera över vad du tycker känns slitet och tråkigt i ditt hem. Är det repor på dörrarna och väggarna eller känns det mörkt och trångt i rummen? Behöver du rensa bort möbler eller behöver några av möblerna till och med bytas ut? Om ni är en familj med flera barn och husdjur kan slitaget vara högt och både möbler och ytor kan behöva bytas eller målas om regelbundet. Om du upplever att något eller några av rummen är mörka och otrivsamma kan du enkelt öka ljusinsläppet genom att byta ut dina innerdörrar till en dörr med glas. På doorly.se hittar du modeller i olika utföranden till bra priser och du kan enkelt lägga din beställning online och få dörren levererad hem till dig.

Förutom att byta ut några av innerdörrarna kan du också öka trivseln genom att måla om väggarna i en ljus färg. Se också över inredningen och släng eller reparera trasiga prylar och möbler. En sliten soffa blir som ny med nya överdrag till soffkuddarna eller genom en tvätt av sofföverdragen. Även en fin pläd och prydnadskuddar ger soffan en fräschare utseende. Om du rensar bort en del inredningsdetaljer och överflödiga möbler kommer rummen att kännas luftigare och mer välordnade.

Med andra ord finns det många enkla saker som gör att ditt hem känns ljust och fräscht utan att du behöver bli ruinerad eller leva på en byggarbetsplats under lång tid. Varför inte börja planera redan idag hur du kan skapa ett hem som känns både snyggt och trivsamt?